TV meubel op maat

Wilt u een tv-meubel op maat laten maken? Dan bent u bij Broeders en Broer uit Rijen aan het juiste adres. Wij zijn experts in het ontwerpen en realiseren van unieke meubelstukken. We laten u graag zien hoe wij te werk gaan bij het maken van maatwerk tv-meubels.
TV meubel op maat
TV meubel laten maken TV meubel ontwerp Maatwerk TV meubel

Zo maken wij een maatwerk tv-meubel

Een tv-meubel op maat laten maken, gebeurt in verschillende stappen: kennismaking, creatief proces en uitvoering..

Kennismaking

Als u geïnteresseerd bent in onze tv-meubels op maat, dan horen wij dat graag. We zijn benieuwd welk soort tv-meubel u in gedachten heeft. U kunt ons daarvoor bellen, mailen of gebruikmaken van onderstaand contactformulier. Mocht u nog niet precies weten hoe uw tv-meubel eruit moet gaan zien, dan helpen wij u daar natuurlijk graag bij verder.

Creatief proces

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, begint ons creatieve proces. We slaan direct aan het brainstormen hoe we uw wensen op de beste manier kunnen realiseren. We bepalen hoe we het tv-meubel gaan maken en welke materialen we hiervoor gaan gebruiken. Vervolgens maken we een ontwerp en een offerte. Hierbij geven we ook gelijk een indicatie wanneer uw tv-meubel op maat klaar is. Zodra u groen licht heeft gegeven, gaan we aan de slag met het uitzoeken van stalen en materialen. Daarna komen we bij u thuis alles inmeten. Dit doen wij met uiterste precisie.

Uitvoering

De volgende stap is gereserveerd voor de werkvoorbereiding en planning. We houden daarbij rekening met uw situatie. Is het maatwerk tv-meubel bijvoorbeeld onderdeel van een verbouwing, dan passen wij onze planning hier naadloos op aan. Vervolgens is het tijdstip aangebroken waarin wij in onze werkplaats aan de slag gaan met onze passie: het creëren van unieke tv-meubels.

 

Materialen voor een tv-meubel op maat

Onze voorkeur gaat uit naar het werken met inlandse houtsoorten, zoals eiken, noten, iepen, kersen, essen, esdoorn, beuken, berken.

Bij het realiseren van onze unieke meubels, werken we vaak met een combinatie van gelakt plaatmateriaal, fineer en massief hout. Wij kunnen het plaatmateriaal met de hand lakken, of, als u dat wenst, ook laten spuiten. Gaat uw voorkeur uit naar een combinatie van hout en staal, dan is dat ook mogelijk.

Vormgeving

Een van onze specialiteiten is het maken van zwevende tv-meubels op maat. Dit zorgt voor een strakke uitstraling en is ook erg praktisch bij het schoonmaken van de woonkamer. Natuurlijk maken wij ook staande tv-meubels.

TV meubel op maat laten maken

Voordeel van een maatwerk tv-meubel

Een tv-meubel op maat heeft als voordeel dat deze precies op de beschikbare ruimte kan worden aangepast. Zo is het mogelijk om het in een hoek te plaatsen, maar ook om de hoek heen. De meeste ontwerpen zijn strak, minimalistisch en rechthoekig. Heeft u specifieke wensen omtrent de vormgeving? Dan denken wij hierover graag met u mee.

Waarom een tv-meubel op maat laten maken?

  • U kunt zelf uw eigen meubel samenstellen
  • U bent vrij om te kiezen uit welke onderdelen uw tv-meubel bestaat. Denk hier bijvoorbeeld aan lades, schuifdeuren, open vakken, of een combinatie hiervan.
  • U heeft de keuze uit een ontwerp met of zonder handgrepen.

Speciale wensen

Heeft u speciale wensen? Wij denken graag met u mee. Zo maken wij bijvoorbeeld tv-meubels op maat waarin ruimte is voor een platenspeler, docking station of game console. Ook een stopcontact, USB-poort of draadloos laden behoort tot de mogelijkheden.

Voorbeeld tv-meubel op maat realisatie Gerrit en Elles

Toen onze klanten Gerrit en Ellis hun woonkamer lieten verbouwen, kozen zij ervoor om ook gelijk een tv-meubel op maat te laten maken. Het ontwerp moest goed passen bij het minimalistische interieur met een strakke gietvloer en grijs behang. We hebben deze wensen vertaald naar een strak tv-meubel met een combinatie van massief eiken en wit gelakt plaatmateriaal. Het greeploze design van 215 cm breed, 35 cm hoog en 40 cm diep is voorzien van lades met druksluiting (TIP-ON). Daarnaast beschikt het middelste vak over een extra plank waar ruimte is voor een tv-ontvanger.

Wil je meer weten?