TV meubel op maat

Op maat gemaakt TV-meubel

Tegenwoordig zijn de TV’s plat en soms groot tot heel groot. Voor de een is het het nieuwe schilderij dat de muur opsiert, voor de ander een storend element. Dankzij een TV meubel op maat kan dat allemaal zo maar veranderen.

houten-tv-meubel

Een TV meubel op maat laten maken

Er valt heel wat te kiezen, want niets is hetzelfde. Ieder tv meubel op maat is anders, namelijk aangepast aan de wensen van de klant. Waar de een graag een meubel heeft waar de tv in verdwijnen kan, kiest de ander voor een dressoir tv meubel. Ook waar het de kwaliteit van het meubel betreft, valt er heel wat te kiezen. Wie van hout houdt, is goed beraden voor massief hout te kiezen. De ander zal eerder naar fineer neigen en jongeren mogelijk eerder naar multiplex. Zo ontstaan tv meubels op maat die nergens anders te vinden zijn. Uniek, vorm gegeven volgens de wensen, de mogelijkheden en de aanwezige ruimte. Een meubel om mee te kunnen pronken, terwijl het tegelijkertijd uiterst handig is.

Houten tv meubel

In de huidige trends komt steeds de natuur terug. Natuurlijke materialen, natuurlijke kleuren aangevuld met karakteristieke accessoires. Om die reden werkt een houten tv meubel perfect in zo’n omgeving. Een tv meubel waarin, waarboven of waarop niet alleen plaats is voor de tv, maar dat ook past bij het interieur als geheel. Het tv meubel op maat richt zich op wat er al is of is de bron voor de vernieuwing.

tv-meubel-op-maat     tv-meubel-op-maat-laten-maken

Voor iedere kamer of ruimte

Een tv meubel op maat laten maken, kan voor iedere ruimte en voor iedere wand. Schuin, mooi recht, aflopend, het maakt niet uit. Alle tv meubels op maat zijn handgemaakt en worden, waar nodig, passend gemaakt. Dat betekent dat u een wandmeubel of een dressoir tv meubel voor uw huiskamer kunt kiezen. Een bij de keuken passend meubel waarin de tv hangt of een meubel voor de verbouwde zolder, die voor een van de kinderen als slaapkamer gaat dienen.  Het spreekt voor zich dat de kleur aangepast kan worden aan de wensen.

tv-meubels-op-maat dressoir-tv-meubel

Ieder zijn eigen tv meubel op maat

De handgemaakte TV meubels van meubelmakerij Broeders & Broer worden dus volgens uw wensen gecreëerd, waardoor er in iedere ruimte waar een TV aanwezig is een TV meubel op maat neergezet kan worden. Ideaal voor hen die een nieuw huis inrichten of zij, die net aan een verbouwing denken. In plaats van de gebruikelijke kasten kunt u nu aan hele individuele kasten denken, die zowel functioneel als ook ondersteunend zijn. Geen extra gaten in de muur om tv’s op te hangen. Geen gebrek aan plek. Door de zaak anders aan te gaan, krijgt u een huis met unieke kastruimtes, waarbij zelfs platen, CD’s en boeken hun eigen ruimte in het nieuwe tv meubel op maat kunnen krijgen. Want een prachtige meubelwand blijft ook in een moderne trend zijn eigen dynamiek behouden.

Bent u geinteresseerd in een tv meubel op maat, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht