Ovale tafels

Een van de meest gebruikte meubelstukken in een huis is de tafel. Hier wordt gegeten, met vrienden van een lekker diner genoten, koffie gedronken, spelletjes gespeeld met de kinderen, gesprekken gevoerd en het is de plek waar feestdagen worden gevierd.

Welke tafel?

Een tafel is belangrijker dan we vaak denken. Een tafel is iets persoonlijks, een stuk dat mee helpt het huis om te toveren in een thuis. De vraag welke tafel kiezen we, speelt daarom een rol bij het samenstellen van de inrichting.

Vorm

De vorm van de tafel en het materiaal dat gebruikt is, zorgen er voor dat een tafel meer is dan een plek om even iets neer te zetten. Neem de ovale tafel. Dankzij zijn aparte vormgeving zorgt hij er voor dat niemand bij een van de poten komt te zitten. Ovale tafels hebben verder als voordeel dat ze door hun uitstraling altijd iets aparts, iets bijzonders hebben. Waar velen kiezen voor een langwerpige tafel, kiest degene, die net even iets anders wil voor ovale tafels. Dat geldt voor zowel een ovale tafel voor bij de bank als voor de ovale eettafel.

ovale-tafels

Handgemaakte ovale tafels

Wie nog een stap verder zet, laat het oog vallen op handgemaakte ovale tafels. Het grote voordeel is dat iedere tafel een geheel eigen product is. Een unicum. Bij de keuze van een ovale eettafel kiest u zelf de houtsoort. Er is meer dan de ovale eiken eettafel. Hij kan van kersen-, essen- of iepenhout zijn. U bepaalt zelf hoe dik het hout wordt. Voor een ovale houten tafel geldt verder dat de keuze van de poten van belang is. Worden het houten poten of zijn ze eerder van RVS of misschien zelfs gepoedercoat staal? Bepaal zelf hoe de nieuwe ovale houten tafel er uit zal zien. Dankzij professionele ondersteuning, is snel te zien hoe de keuzes bij elkaar passen en kan, indien gewenst, het ontwerp aangepast worden.

ovale-tafel

ovale-houten-tafel

Eigen keuzes voor uw eigen ovale tafel

U kunt op zoek gaan naar de ideale grote ovale tafel. Of u kiest er voor om zelf de tafel (mee) te ontwerpen. Om zelf de soort hout, de dikte van het blad, de grootte en zelfs de ovale vorm mee te bepalen. Op die manier wordt het meer dan die zo centrale tafel die ieder huis kent. Het wordt de tafel die perfect past in uw interieur en waaraan veel leuke herinneringen zullen ontstaan.

Wilt u mee beslissen in het ontwerp van uw ovale tafel? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht